Друг клиент

Netinfo

Нетинфо е една от най-големите дигитални медийни и технологични компании в България, която достига до 79% от Интернет потребителите в страната. В портфолиото на „Нетинфо“ са известни български уебсайтове, сред които АБВ ПощаVesti.bgEdna.bgohnamama.bg и много други.

Scribum.bg е основен партньор на Нетинфо в създаване на брандирано съдържание за клиентите – статии, тестове, ревюта на продукти.

Опитът ни като журналисти ни дава възможност да създаваме органично съдържание, в което брандът и продуктите на клиента присъстват по естествен начин, без статията да се отличава рязко от тона на сайта.

Залагайки на външна content marketing агенция, Нетинфо дава свободата на журналистите си да се фокусират само върху авторско съдържание, вместо да разделят времето си между клиентски и журналистически проекти.

За последните 12 месеца Scribum.bg написа статии за Eucerin, Avene, Footness, Kaufland, Rescue, Unicredit , Salakis и много други.

Основните сфери, в които Scribum.bg пише брандирано съдържание са козметика, хранителни добавки, продукти за здравето, мода, дрехи и финансово услуги.

Ние сме Scribum и им даваме дума!